Din que a comida primeiro entra polo ollos, así que coidado con este prato: pode levantar paixóns ou pode producirnos arrepíos. O seu nome tampouco anima a devoralo, pero podo asegurar que os ingredientes son moi normais. E aínda que o Samaín rematou gardamos a receita para outra ocasión.
- 1 lámina de masa de follado
- Xamón york
- Queixo
- Leite para vernizar
- Ketchup para decorar
O proceso é moi simple: collemos a masa de follado e cortamos cinco tiras.
Enriba de cada tira colocamos anacos de queixo e de xamón york.
Cerramos cada tira como se fora unha empanada, primeiro ao longo e despois tamén as puntas.
Colocamos as tiras nunha fonte con papel vexetal e dámoslle forma de tripas. Vernizamos con leite e decoramos cunhas pingas de ketchup para darlle máis realismo.
Cociñamos unha media hora a 180º ou ata que estea dourada a masa. Sacamos e podemos volver decorar con kepchup.
Dicen que la comida primero entra por los ojos, así que cuidado con este plato: puede levantar pasiones o producirnos escalofríos. Su nombre tampoco anima a devorarlo, pero puedo asegurar que los ingredientes son muy normales. Y aunque el Samaín acabó guardamos la receta para otra ocasión.
Colocamos las tiras en una fuente con papel vegetal y les damos forma de tripas. Barnizamos con leche y decoramos con unas gotas de ketchup para darle más realismo.
Cocinamos una media hora a 180º o hasta que esté dorada la masa. Sacamos y podemos volver a decorar con ketchup.
Dicen que la comida primero entra por los ojos, así que cuidado con este plato: puede levantar pasiones o producirnos escalofríos. Su nombre tampoco anima a devorarlo, pero puedo asegurar que los ingredientes son muy normales. Y aunque el Samaín acabó guardamos la receta para otra ocasión.
- 1 lámina de masa de hojaldre
- Jamón york
- Queso
- Leche para barnizar
- Ketchup para decorar
El proceso es muy simple: cogemos la masa de hojaldre y cortamos cinco tiras.
Cerramos cada tira como si fuera una empanada, primero a lo largo y después también las puntas.
Colocamos las tiras en una fuente con papel vegetal y les damos forma de tripas. Barnizamos con leche y decoramos con unas gotas de ketchup para darle más realismo.
Cocinamos una media hora a 180º o hasta que esté dorada la masa. Sacamos y podemos volver a decorar con ketchup.
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