domingo, 6 de abril de 2014

ANCHOA E QUEIXO

    ANCHOA Y QUESO


    Para receita sinxela, esta.  Nin sequera hai que cociñar.  Iso si, se temos alérxicos ao ovo debemos ter en conta o queixo que empregamos.  O queixo leva un compoñente do ovo, a lisozima, que actúa como conservante, pero podemos atopar algúns queixos que prescinden dela.
  • Queixo en tacos
  • Anchoas
    Non hai máis que abrir a lata de anchoas, escorrer o aceite e cortalas á metade.  Envolvémolas e cravámolas cun escarvadentes sobre o queixo que xa teremos cortado en taquiños.

    Se queremos adornar o prato podemos engadir unhas tiras de pemento morrón.

    Como xa vos imaxinades o sabor é un pouco forte e salgado.  Coidado coa tensión.



    Para receta sencilla, esta.  Ni siquiera hay que cocinar.  Eso sí, si tenemos alérgicos al huevo debemos tener en cuenta el queso que usamos.  El queso lleva un componente del huevo, la lisozima, que actúa como conservante, pero podemos encontrar algunos quesos que prescinden de ella.

  • Queso en tacos
  • Anchoas
    
    Es muy simple:  abrimos la lata de anchoas, escurrimos el aceite y las cortamos a la mitad.  Las enrollamos y clavamos con un palillo sobre el queso que ya tendremos cortado en taquitos.

    Si queremos adornar el plato podemos añadir unas tiras de pimiento morrón.

    Como ya os imagináis el sabor es un poco fuerte y salado.  Cuidado con la tensión.



    
    

No hay comentarios:

Publicar un comentario