Na miña casa teño disparidade de gustos. Supoño que pasará o mesmo nas vosas. A uns gústalles o chocolate branco, a outros o negro; a uns as noces, a outros as abelás,...
Así que probamos outro turrón. Este de chocolate negro con abelás.
- 250 gr de chocolate negro
- 160 gr de leite condensado
- 80 gr de abelás
Poñemos o leite condensado a baño maría e engadimos o chocolate negro ata que se desfaga. Incorporamos as abelás e poñemos no molde como xa expliquei na receita anterior.
En mi casa tengo diversidad de gustos. Supongo que pasará lo mismo en las vuestras. A unos les gusta el chocolate blanco, a otros el negro; a unos las nueces, a otros las avellanas,...
Así que probamos otro turrón. Este de chocolate negro con avellanas.
- 250 gr de chocolate negro
- 160 gr de leche condensada
- 80 gr de avellanas
Esto del turrón está teniendo éxito!!!!
ResponderEliminarLlega la Navidad con sabor a .... TURRÓN!!!
Aún me queda alguna modalidad, que tengo en mente, por probar. Ahora ya sé dónde encontrar arroz inflado, pero me quedo con las nueces.
ResponderEliminar