Esta é outra desas receitas tan sinxelas que case non merecen explicación. Para eses días nos que case non apetece cociñar e queremos acabar rapidiño, aquí están estes croissants que deixarán un bo sabor e ganas de comer máis.
Cando fixen a empanada de follado comprei máis masa coa intención de probar esta receita. Así que esta vez non me liei amasando e facendo dobreces; atallei polo camiño curto.
- 1 lámina de follado
- Nutella
Non hai máis que sacar a masa da neveira e deixar que tempere un pouco a temperatura ambiente. Desenvolvémola e marcamos uns triángulos co lado do coitelo que non corta.
Na parte ancha do triángulo poñemos unha culleradiña de nutella e envolvemos empezando pola parte ancha e terminando na máis estreita.
Poñémolos no mesmo papel vexetal que trae o follado e pintámolos con leite. Metémolos no forno quente a 200º e sacámolos cando estean dourados.
Fonte: Mundorecetas
Esta es otra de esas recetas tan sencillas que casi no merecen explicación. Para esos días en los que casi no apetece cocinar y queremos acabar rapidito, aquí están estos croissants que dejarán un buen sabor y ganas de comer más.
Cuando hice la empanada de hojaldre compré más masa con la intención de probar esta receta. Así que este vez no me lié amasando y haciendo dobleces; atajé por el camino corto.
Simplemente, hay que sacar la masa de la nevera y dejar que temple a temperatura ambiente. La desenvolvemos y marcamos unos triángulos con el lado del cuchillo que no corta.
En la parte ancha del triángulo ponemos una cucharadita de nutella y enrollamos empezando por la parte ancha y terminando en la más estrecha.
Los ponemos en el mismo papel vegetal que trae el hojaldre y los pintamos con leche. Los metemos en el horno caliente a 200º y los sacamos cuando estén dorados.
Fuente: Mundorecetas
Poñémolos no mesmo papel vexetal que trae o follado e pintámolos con leite. Metémolos no forno quente a 200º e sacámolos cando estean dourados.
Fonte: Mundorecetas
Esta es otra de esas recetas tan sencillas que casi no merecen explicación. Para esos días en los que casi no apetece cocinar y queremos acabar rapidito, aquí están estos croissants que dejarán un buen sabor y ganas de comer más.
Cuando hice la empanada de hojaldre compré más masa con la intención de probar esta receta. Así que este vez no me lié amasando y haciendo dobleces; atajé por el camino corto.
- 1 lámina de hojaldre
- Nutella
Simplemente, hay que sacar la masa de la nevera y dejar que temple a temperatura ambiente. La desenvolvemos y marcamos unos triángulos con el lado del cuchillo que no corta.
En la parte ancha del triángulo ponemos una cucharadita de nutella y enrollamos empezando por la parte ancha y terminando en la más estrecha.
Los ponemos en el mismo papel vegetal que trae el hojaldre y los pintamos con leche. Los metemos en el horno caliente a 200º y los sacamos cuando estén dorados.
Fuente: Mundorecetas
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