domingo, 13 de julio de 2014

CROISSANTS DE NUTELLA

     CROISSANTS DE NUTELLA


    Esta é outra desas receitas tan sinxelas que case non merecen explicación.  Para eses días nos que case non apetece cociñar e queremos acabar rapidiño, aquí están estes croissants que deixarán un bo sabor e ganas de comer máis.


    Cando fixen a empanada de follado comprei máis masa coa intención de probar esta receita.  Así que esta vez non me liei amasando e facendo dobreces;  atallei polo camiño curto.


  • 1 lámina de follado
  • Nutella

    Non hai máis que sacar a masa da neveira e deixar que tempere un pouco a temperatura ambiente.  Desenvolvémola e marcamos uns triángulos co lado do coitelo que non corta.



    Na parte ancha do triángulo poñemos unha culleradiña de nutella e envolvemos empezando pola parte ancha e terminando na máis estreita.



    Poñémolos no mesmo papel vexetal que trae o follado e pintámolos con leite.  Metémolos no forno quente a 200º e sacámolos cando estean dourados.




Fonte:  Mundorecetas     


    Esta es otra de esas recetas tan sencillas que casi no merecen explicación.  Para esos días en los que casi no apetece cocinar y queremos acabar rapidito, aquí están estos croissants que dejarán un buen sabor y ganas de comer más.
     

    Cuando hice la empanada de hojaldre compré más masa con la intención de probar esta receta.  Así que este vez no me lié amasando y haciendo dobleces;  atajé por el camino corto.
   

  • 1 lámina de hojaldre
  • Nutella

    Simplemente, hay que sacar la masa de la nevera y dejar que temple a temperatura ambiente.  La desenvolvemos y marcamos unos triángulos con el lado del cuchillo que no corta.
    

    En la parte ancha del triángulo ponemos una cucharadita de nutella y enrollamos empezando por la parte ancha y terminando en la más estrecha.
    


    Los ponemos en el mismo papel vegetal que trae el hojaldre y los pintamos con leche.  Los metemos en el horno caliente a 200º y los sacamos cuando estén dorados.




Fuente:  Mundorecetas    

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