Alá por Samaín tiven a ocorrencia de facer esta receita despois de buscar en internet, receita, por outro lado, moi coñecida na rede; non estou descubrindo nada novo.
Pero as miñas salchimomias teñen historia: non hai día que coincida coa miña sobriña e que non mas pida. Sempre estamos a chancear: quen pon as salchimomias e quen o ketchup? Xa sabedes a resposta. Así que aquí están para ela.
- Salchichas
- Masa de follado
- Ketchup
Non temos máis que cortar a masa de follado en tiras. Tamén podemos empregar masa de pizza, de empanada,... segundo os gustos. Envolvemos as salchichas de forma irregular para darlle aparencia de momias. Poñemos en papel vexetal e metemos no forno a 180º. Sacamos cando o follado colla cor. Podemos decoralas facéndolles uns ollos con pingas de ketchup. Comémolas acompañadas de ketchup.
Allá por Samaín se me ocurrió hacer esta receta después de buscar en internet, receta, por otro lado, muy conocida en la red; no estoy descubriendo nada nuevo.
Pero mis salchimomias tienen historia: no hay día que coincida con mi sobrina y que no me las pida. Siempre estamos bromeando: ¿quién pone las salchimomias y quién el ketchup? Ya sabéis la respuesta. Así que aquí están para ella.
- Salchichas
- Masa de hojaldre
- Ketchup
Sólo tenemos que cortar la masa de hojaldre en tiras. También podemos emplear masa de pizza, de empanada,... según los gustos. Envolvemos las salchichas de forma irregular para darle apariencia de momias. Las ponemos en papel vegetal y las metemos en el horno a 180º. Las sacamos cuando el hojaldre coja color. Podemos decorarlas haciéndole unos ojos con gotas de ketchup. Las comemos acompañadas de ketchup.
No hay comentarios:
Publicar un comentario