sábado, 29 de noviembre de 2014

SALSA DE PEMENTOS

    SALSA DE PIMIENTOS

    Salsa moi rápida e con pouco traballo que nos servirá para acompañar carnes asadas ou ao forno principalmente.


  • Aceite de oliva
  • 1 dente de allo
  • Unha lata pequena de pemento morrón
  • Nata para cociñar


    Nun chisco de aceite douramos o allo ben picado.  Cando empeza a coller cor engadimos o pemento morrón e tamén o líquido que trae na lata.  Deixamos que cociñe un pouco.  Incorporamos agora un pouco de nata, retiramos do lume e batemos.  Se queda moi espesa engadimos máis nata ata que teña a consistencia desexada.

    Persoalmente non me gusta que teña tanto sabor a allo.  A próxima ver fareina sen el.  Bo proveito.



    Salsa muy rápida y con poco trabajo que nos servirá para acompañar carnes asadas o al horno principalmente.


  • Aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • Una lata pequeña de pimiento morrón
  • Nata para cocinar


    En un chorrito de aceite doramos el ajo bien picado.  Cuando empieza a coger color añadimos el pimiento morrón y también el líquido que trae la lata.  Dejamos que se cocine un poco.  Incorporamos ahora un poco de nata, retiramos del fuego y batimos.  Si queda muy espesa añadimos más nata hasta que tenga la consistencia deseada.
     
    Personalmente no me gusta que tenga tanto sabor a ajo.  La próxima vez la haré sin él.  Buen provecho.



   

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