Salsa moi rápida e con pouco traballo que nos servirá para acompañar carnes asadas ou ao forno principalmente.
- Aceite de oliva
- 1 dente de allo
- Unha lata pequena de pemento morrón
- Nata para cociñar
Nun chisco de aceite douramos o allo ben picado. Cando empeza a coller cor engadimos o pemento morrón e tamén o líquido que trae na lata. Deixamos que cociñe un pouco. Incorporamos agora un pouco de nata, retiramos do lume e batemos. Se queda moi espesa engadimos máis nata ata que teña a consistencia desexada.
Persoalmente non me gusta que teña tanto sabor a allo. A próxima ver fareina sen el. Bo proveito.
Salsa muy rápida y con poco trabajo que nos servirá para acompañar carnes asadas o al horno principalmente.
- Aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- Una lata pequeña de pimiento morrón
- Nata para cocinar
En un chorrito de aceite doramos el ajo bien picado. Cuando empieza a coger color añadimos el pimiento morrón y también el líquido que trae la lata. Dejamos que se cocine un poco. Incorporamos ahora un poco de nata, retiramos del fuego y batimos. Si queda muy espesa añadimos más nata hasta que tenga la consistencia deseada.
Personalmente no me gusta que tenga tanto sabor a ajo. La próxima vez la haré sin él. Buen provecho.
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